Bitcoin brød for nylig modstanden på 50.000

Bitcoin brød for nylig modstanden på 50.000, men Nigerias bitcoin-præmie ligger over 50 procent af det globale marked.

Handel med kryptovaluta har fortsat trives i Nigeria på trods af det forbud, der blev indført af dens centralbank. Centralbank of Nigeria havde tidligere udsendt et cirkulær, der advarede finansielle institutioner mod at Bitcoin Bank muliggøre bitcoin-transaktioner. Det digitale aktiv handler i øjeblikket 52% over den globale pris i Nigeria.

Bitcoin-prisen stiger endnu højere i Nigeria

Statistikker viser, at bitcoin i øjeblikket handler til en præmie på 52 procent i Nigeria. Præmien ses på den førende kryptovaluta-platform, Luno. Mens den globale pris ligger nord for $ 52.000, handler den digitale valuta i øjeblikket over $ 78.000 i Nigeria. Det ser også ud til at stige eksponentielt. For omkring to dage siden var det kun 36% over den globale markedspris.

Prisgabet er langt væk fra de andre lande på listen. Venezuela er nummer to med kun 3,5 procent forskel. Argentina, Chile og Malaysia udgør de fem bedste med en stigning på under 3 procent hver (alt i skrivende stund).

Prisforskellen i Nigeria er tegn på den øgede peer-to-peer-handelsaktivitet.

Peer-to-peer-handel gør fremskridt i vågn af CBN Ban

P2P-handel er fuldt ud i centrum i Nigeria, efter at centralbanken beordrede finansielle institutioner til at lukke konti, der er involveret i kryptokurrencyhandel. Apex-banken advarede også banker og andre finansielle institutioner om at afstå fra at lette kryptovaluta-relaterede transaktioner. Banker ophørte med deres tilknytning til kryptobørs, mens andre fintech-virksomheder i landet stoppede relaterede tjenester i overensstemmelse med cirkulæret.

Forbuddet har dog ikke gjort meget som intet for at hindre væksten i verdens næststørste P2P-kryptokurrencymarked. Mængderne på peer-to-peer-handelsplatforme er skyhøje. Industri giganter udtænker også midler til at imødekomme det blomstrende nigerianske marked.

Binance udrullede for nylig nye tjenester for at muliggøre kompatibel bitcoin-handel i landet. Den indeholder introduktionen af ​​et nyt handelspar (NGN / NGN Fiat) og Express-tilstand. Ekspress-tilstanden tillader handlende, der fuldfører KYC, at bytte Nigeriansk Naira (NGN) mod kryptovalutaer. Handel med det nye valutapar medfører også nul transaktionsomkostninger.

Andre børser kan efterligne dette ved at indføre lignende tjenester for at tilskynde til fortsat bitcoin-handel i landet. For Nigerias ungdommelige befolkning er bitcoin mere end bare et digitalt aktiv. Det spillede en stor rolle ved End SARS landsdækkende protest sidste år. Efter at Centralbanken frøs konti for aktivister, der modtog donationer, begyndte de i stedet at modtage bitcoin.

Comments are disabled