PlusToken Crypto Scam: $ 4 miljard aan Bitcoin & Altcoins in beslag genomen door de Chinese overheid!

PlusToken Crypto Scam – dit is een nieuwswaarschuwing, speciaal voor degenen die getroffen zijn door het PlusToken ponzi-schema.

Het staat als de op een na hoogste digitale investeringszwendel in de relatief jonge geschiedenis van crypto

Volgens een onlangs vrijgegeven nieuwsbericht hebben de Chinese autoriteiten een onaangekondigd aantal mensen gearresteerd die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. In het proces werd naar verluidt de 4 miljard dollar aan Bitcoin en altcoins hersteld. Het cryptocurrency-herstelteam heeft de inbeslagname op 19 november 2020 uitgevoerd.

De PlusToken crypto-zwendel of vermeend Ponzi-schema begon in 2018 in Zuid-Korea door 27 zeer geavanceerde meesterbreinen. De regeling bleef echter ongedekt tot nadat $ 6 miljard werd gemeld als gestolen van investeerders over de hele wereld.

In juli van dit jaar werden echter 109 leden van de PlusToken-cryptocurrency-zwendel gearresteerd door de Chinese politie

Onder hen waren 27 van de meesterbreinen . Gerechtelijke documenten met de naam Zhang Qin, Liu Jianghua, Wang Yin, Chen Shaofeng en Lu Qinghai als de beste intriganten.

Helaas zijn van de meer dan 1 miljoen leden die voor het veel op de markt gebrachte project hebben getekend, 715.000 het slachtoffer van de PlusToken crypto-zwendel . De oplichters beloofden investeerders een hoog rendement en gedeelde inkomsten uit wisseltransacties, cryptomining en verwijzingen.

Gezamenlijk behoorden een groot aantal Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, (Litecon) LTC, EOS, DASH, Dogecoin (DOGE), Bitcoin Cash (BCH) en Tether (USDT) tot de meest populaire cryptocurrencies die door China van de PlusToken crypto-zwendel.

Comments are disabled